Thomas Sabo е немска модна марка, която проектира и произвежда бижута, часовници и аксесоари. Историята ѝ е почти половинвековна и в днешно време тя е един от водещите производители в премиум сектора.

Дизайните на марката са уникални и се отличават със заряда и емоцията, които носят. Thomas Sabo се стреми винаги да бъде в крак с времето. Фокусът на дизайнерите е да пресъздадат в продуктите на компанията бляскаво обаяние, уникален външен вид и модерно разнообразие. 

Аксесоарите Thomas Sabo могат да играят ролята на акцент в елегантно бизнес облекло, но също и ослепително допълнение към парти аутфит. Различните модели могат да бъдат съчетавани отлично помежду си и са своеобразно модно изявление.

Мъжките часовници на марката са надеждни и включват различни компликации, като хронометри, тахиметри и други. Особено популярна е линията, вдъхновена от рокерския стил. При дамските модели разнообразието е наистина впечатляващо! Особено популярни са уникалните часовници с метални каишки в стил “Миланезе”, преплетени по специфичен начин, за да образуват етно мотиви.